Gesproken tekst

Rode Podcaster

Van augustus 2014 tot december 2015 heb ik meerdere artikelen voorzien van gesproken tekst. Door drukte – zowel zakelijk als privé – heb ik vervolgens weinig artikelen gepubliceerd en die ook niet van gesproken tekst voorzien. Begin 2017 zal ik de draad weer oppakken en gesproken tekst toevoegen.

Natuurlijk kun je mijn artikelen ook gewoon door Google laten voorlezen, maar ik hoop met mijn gesproken tekst net iets meer dan alleen de woorden te kunnen overbrengen.

Wanneer je over een gangbare browser beschikt kun je de teksten gewoon in de browser beluisteren. En omdat ik ze in podcast-formaat heb gemaakt, kun je ze ook downloaden en met je iPhone, iPad of AppleTV beluisteren. Wellicht dat dit ook met WindowsMobile of Android toestellen mogelijk is.

Of ik alle oude artikelen nog van gesproken tekst ga voorzien valt te bezien. Het ligt een beetje aan de tijd die ik hieraan kan besteden. Mocht er een bepaald artikel zijn dat je me erg graag van gesproken tekst zou willen laten voorzien, stuur me dan een berichtje – dan zal ik dat artikel voorrang geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *