Beatrix Gabulya spreekt over leiderschap bij NM Maastricht op 30 oktober 2013

trixiNevermind

Stichting Nevermind nodigt u uit voor het 6e symposium van NM Maastricht: op woensdag 30 oktober 2013 in Buitenplaats Vaeshartelt om 18:30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst zal Beatrix (Trixi) Gabulya een lezing voor ons verzorgen met als titel “Leiderschapscompetenties: wat maakt leiders tot leiders en niet tot volgers?”

Kun je zélf leider worden of misschien toch niet? Waar ligt de grens tussen deze twee?

Je wordt verrast door een boeiende- en interactieve sessie met het publiek. Je zult zelf ontdekken en je bewust worden van de keuzes die we iedere dag maken, welke ertoe leiden om leiders te kunnen worden, en welke ertoe leiden om leiders te zijn.

Trixi: “Ik heb passie voor mensen, hun verschillen en het potentieel dat wij allemaal hebben in ons leven. Ik heb passie voor jou om jouw potentieel samen te ontdekken, je mogelijkheden en je Leadership competenties en capaciteiten uit te breiden, om op basis van je sterke punten je doelen te bereiken zowel privé als in je zakelijke leven.”

Trixi heeft 20 jaar ervaring op het gebied van leiderschap in wereldwijd hoger management functies op het gebied van Business Management. Zij is eigenaar van Your Leadership Executive Coaching en Business Consultancy. Naast haar eigen ondernemingsactiviteiten is zij President van Coaching Support and Master Mind Group Concept bij Noble Manhattan Coaching Company International en voorzitter van Stichting Nevermind. Zij is gefocusseerd op persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Trixi is ook werkzaam als leidinggevende van Faculteit Management & Organisatie bij Business School Notenboom, University of Applied Sciences.

Tijdens en na zijn lezing is er gelegenheid tot vragen stellen en om te netwerken.

Wilt u ook deelnemen aan deze bijeenkomst? Bezoek dan de website van Stichting Nevermind: www.nmmaastricht.nl . Daar kunt u zich online aanmelden en  registeren voor de ontvangst van uitnodigingen en nieuwsbrieven.