Arnoud Six, gastspreker op 27 november

arnoud sixNevermind

Stichting Nevermind nodigt u uit voor het 7e symposium van NM Maastricht op woensdag 27 november 2013 in Buitenplaats Vaeshartelt om 18:30 uur. Arnoud Six verzorgt een lezing met als titel ‘Duurzame Ontwikkeling van compliance naar Verbondenheid van hoofd, hart en handen’.

Arnoud is mede oprichter van het adviesbureau SenseAndFlow, eigenaar van SixSustainAbility en hoofdredacteur van CadeauMagazine.

Van oorsprong is Arnoud internationaal jurist, lobbyist, mediator en verbinder van mensen en belangen. Hij begon zijn Duurzaamheidscarriere bij Shell ten tijde van de Brent Spar affaire met Greenpeace en bouwde het internationaal bekende duurzaamheidsprogramma van de grond af op bij Vodafone. Omdat hij aanliep tegen de limieten van de huidige duurzaamheidsaanpak specialiseerde hij zich de afgelopen paar jaar in organisatie transitie. Een out-of-the-box vernieuwer naar duurzame organisaties.

Wilt u meer lezen? Lees dan de artikelen Met Planning en Controle denken overleven we de crisis niet en Sectoroverschrijdend denken biedt uitweg crisis in het Financieele Dagblad. Kijk ook eens op de websites www.SenseAndFlow.comwww.SixSustainAbility.nl en www.CadeauMagazine.nl. En tijdens en na zijn lezing is er gelegenheid tot vragen stellen en om te netwerken.

Wilt u ook deelnemen aan deze bijeenkomst? Bezoek dan de website van Stichting Nevermind: www.nmmaastricht.nl . Daar kunt u zich online aanmelden en  registeren voor de ontvangst van uitnodigingen en nieuwsbrieven.