Workshop Firm & Leadership of the Future

Biomimicry centre logo

In samenwerking met Just Connecting BV en Pragmatics BV organiseert het Biomimicry Centre op 15 oktober 2015 een workshop over “The Firm & Leadership of the Future” in GaiaZoo te Kerkrade.

De wereld verandert snel en op grote schaal. Niet alleen door de digitale revolutie en de brede toepassing van innovaties als 3D-printen, drones en sensoren. Ook demografisch zijn er verschuivingen: de westerse samenleving vergrijst en wordt multicultureler. Binnen deze grote ontwikkelingen, streeft het individu naar een duurzamer leven, waarin tijd maximaal wordt benut.

Organisaties zullen deze veranderingen moeten managen. Dit kan alleen door de veerkracht te vinden om aan de veranderende eisen van de klant én de medewerker te kunnen voldoen. Met 3,8 miljard ervaring kan de natuur ons veel leren over het omgaan met veranderingen en hoe organisaties in te richten zodat ze dynamisch genoeg zijn om te overleven.

Agenda

13.00  Ontvangst / welkom
13.15  2030, Trends en Ontwikkelingen
13.40  Veerkracht en Verandermanagement
14.30  Animal test
14.45  Tour en uitleg langs de dieren
16.00  Leiderschap van de toekomst
16.45  Innovatiekracht
17.30  Panel discussie
18.00  Einde / netwerkborrel

Doelgroep

Strategen, innovators, ondernemers, leidinggevenden, , verandermanagers, interim managers, adviseurs, projectleiders en iedereen die in biomimicry is geïnteresseerd.

Gastvrouw

Uw gastvrouw is Els Martijn. Zij is verandermanager, biomimicry expert en auteur van de boeken “Het beest in uw organisatie” (oktober 2013) en “De Organisatie van de Toekomst” (najaar 2015).

U kunt zich aanmelden door een email met uw gegevens te sturen naar r.vanwersch@pragmatics.nl. De kosten voor het bijwonen van de workshop zijn € 95,- per persoon excl. 21% BTW. Na de inschrijving ontvangt u een factuur die uiterlijk 10 oktober 2015 dient te zijn voldaan.