24 april komt Professor Herman van den Bosch naar Vaeshartelt


herman van den bosch

Noble Manhattan Coaching Support en Master Mind Group Maastricht heeft Professor Herman van den Bosch uitgenodigd voor een fascinerende toespraak, presentatie en informeel contact tijdens het 2e symposion in Vaeshartelt. Zijn thema:  Hoe kunnen hogere onderwijsinstellingen duurzaam bijdragen niet aalleen aan de persoonlijke maar ook aan de business ontwikkeling in de regio.

Datum:               24 april 2013 om 18:30 uur
Plaats:                Kasteeel Vaalsbroek
Prijs:                   € 10,00 per deelnemer incl. koffie, thee, water, koekje
Aanmelding:       nicole.ehlers@home.nl  –  Leadership Team NM Maastricht

Het initiatief van NM Maastricht is opgezet om een doorlopende conversatie en informatieve kennisuitwisseling tussen mensen met open geest te faciliteren. Dit gebeurt ondermeer door de vorming van een platform en een maandelijkse bijeenkomst voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling gebaseerd op de toegevoegde waarde van coaching.  En tijdens de bijeenkomsten maakt u kennis met topsprekers uit het bedrijfsleven en de industrie – en best-in-class coaches en leiders.

Als entrepreneur of expert  kunt u deelnemen aan een Master Mind Group of een coaching sessie bijwonen.  Als coach heeft u de gelegenheid uw coaching kennis en ervaring te delen en/of verder te ontwikkelen. En heeft u behoefte aan persoonlijke coaching  dan kunt u een van onze coaching sessies bijwonen.

NM Maastricht kunt u ook volgen op Facebook: http://www.facebook.com/NMMaastricht, op LinkedIn: http://linkd.in/15GNmJc en op Twitter:  http://twitter.com/@NMMaastricht.