Goed gesprek bij Meander in Landgraaf

meander

In het kader van ons promotie-onderzoek hebben Hans en ik vandaag een heel goed gesprek gehad bij Meander. Marianne van der Donk staat zeer positief ten aanzien van ons onderzoek en we verwachten er veel van.

Marianne is directeur van Wijkzorgcentrum Dokter Calshof en Thuiszorg Schaesberg. Hans kende Marianne al eerder maar voor mij was het een eerste kennismaking. Het was een heel leuk en open gesprek waarbij we niet alleen de kans kregen over ons onderzoek te vertellen, maar ook een beetje in de keuken van Meander mochten kijken.

Deze week werken we het voorstel  voor Meander maken en hopen in mei ook hier aan de slag te kunnen gaan. En dat wordt een behoorlijk onderzoek want Marianne’s team telt ruim 350 medewerkers die allemaal de gelegenheid gaan krijgen de PO cockpit in te vullen.

15 mei 2013:
Helaas heeft Marianne later haar toezegging aan het promotie-onderzoek mee te doen teruggetrokken.