Boeiende kennismaking met Vincent Bouwman

vincentbouwman

Www.smart-rhyhm.com geeft een mooi beeld van waar Vincent mee bezig is. Numerologie – ik had er van gehoord, maar had geen idee wat het voorstelde.

Vincent is een 37-jarige man die in Amsterdam woont. Hij heeft een PO cockpit ingevuld bij Hans en in het kader van mijn promotie-onderzoek was het voor mij de eerste keer dat ik bij een gesprek zat waarbij de resultaten werden teruggekoppeld aan de respondent. Omdat die resultaten geheel vertrouwelijk zijn, kan ik daar weinig over schrijven, maar de terugkoppeling was zeer boeiend en ik heb met verbazing mogen aanschouwen hoe accuraat de resultaten zijn. Nu wist ik dat wel al – anders had ik natuurlijk ook nooit gekozen voor de validatie van de PO cockpit als onderwerp voor mijn promotie-onderzoek – maar het is toch anders wanneer je het gewoon ziet.

Na de terugkoppeling zijn we samen in Eindhoven gaan lunchen en kregen we de kans om over van-alles en nog wat te praten. Ik vertelde over mijn afkomst, verleden en belangrijkste gebeurtenissen en daarna was Vincent aan de beurt. Hij vertelde ondermeer hoe hij was opgegroeid in twee totaal verschillende werelden – een logische, rationele en doelgerichte wereld van zijn vader, en een veel meer gevoelsgerichte en bijna spirituele wereld van zijn moeder. Vincent heeft héél veel meegenomen uit beide werelden en weet die op een boeiende wijze samen te voegen. Bijvoorbeeld in IT-kennis die hij heeft toegepast om een website te ontwikkelen over numerologie. En terwijl hij les geeft in het ontwikkelen van eenvoudige websites, is hij ook actief als coach en verzorgt hij workshops die het diepst van het hart van de mens raken.

Vincent is iemand die me aan het denken zet. Van Hans verwacht ik dat; hij wordt binnenkort 52. Maar Vincent is 37 en heeft al zó veel om over te vertellen.

En numerologie? Ik begrijp er geen snars van. Want ik ben niet zo van het ‘dat moet je geloven’. Maar er steekt van-alles achter en je kunt er blijkbaar toch wel héél wat mee. Ik ga er maar eens was meer over lezen.

Boeiend, nieuw, …