Openingsevent #1 NM Maastricht was een groot succes!

NM event #1

Het is altijd spannend, zo’n eerste event. Maar het  was geweldig: actieve deelnemers, goede feedback, een prima sfeer en veel dynamiek. De gastspreker voor ons tweede evenement heeft toegezegd en de voorbereiding zijn al in volle gang. We gaan door !

Het was een mooi moment waar we allemaal (Trixi, Léon, Chantal, Nicole, ikzelf en later ook Iris en Lisanne) hard aan hebben gewerkt. Dat was omdat we een nieuw concept moesten bedenken dat recht doet aan het niveau van coaching waar wij in onze regio al aan gewend zijn. Dat was omdat we een goed programma moesten bedenken niet voor één maar voor vele events. En dat was omdat alle andere gangbare uitdagingen net zo goed op ons bordje lagen: wat is een geschikte locatie, op welke dag organiseer je zo’n event, wat is een geschikt tijdstip en hoe lang mag het duren, welke onderwerpen gaan we aansnijden, hoe komen we aan geschikte sprekers, wat mag het kosten, … En nog veel meer.

Het leadershipteam werd gevormd door Trixi, initiatiefnemer en president van Noble Manhattan Benelux. Dat vond plaats in december 2012. Iedereen was zéér gecommitteerd en zelfs vanaf vakantie-adressen, tijdens familiebezoeken, in het weekend, ’s avonds en soms zelfs ’s nachts werd gewerkt. En dat heeft zich geloond:  28 maart  2013 was een groot succes. Kasteel Vaeshartelt heeft ons mooie ruimtes beschikbaar gesteld, Govert Derix was onze gastspreker en we hadden gemotiveerde en actieve deelnemers.

Wij verheugen ons al op het volgende event waar Herman van den Bosch onze gastspreker zal zijn. Noteer maar alvast in je agenda: woensdag 24 april 2013. Vanaf 18:30 uur !