Frans Wilms spreker bij NMMaastricht

frans wilms

Frans Wilms is CEO van Radar in Maastricht. Op woensdag 29 mei verzorgt hij een presentatie tijdens het derde symposium van NMMaastricht.

Ruim 30 jaar geleden startte Frans als stafmedewerker bij de Sportraad van de Provincie Limburg. Hier werd hij afdelingshoofd en later adjunct-directeur. In 1991 wordt hij directeur van de Sportstichting Landgraaf en Sportfondsen Landgraaf BV die sport- en zwembadaccommodaties beheert. Daarna werd hij directeur van de sector Maatschappelijke Diensten van de gemeente Venray, directeur Algemene Zaken én directeur Stedelijke Ontwikkeling. Begin 2002 werd hij burgemeester van Maasbracht, in 2007 burgemeester van Maasgouw en vanaf 1 oktober 2009 is Frans CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Radar in Maastricht.

Frans Wilms is op woensdag 29 mei te gast bij NMMaastricht. Om 19:15 uur start zijn presentatie met de titel ‘Hoe krijgt je als leider voor elkaar, dat medewerkers het beste van zichzelf kunnen geven in het perspectief van de missie van je organisatie?’

Frans kun je volgen op twitter: @franswilms