Judith Verweij is gastspreker bij NM Maastricht op 26 september 2013

Judith_Verweij

De zomervakantie is inmiddels achter te rug en Stichting Nevermind is weer volop bezig met de organisatie en de invulling van de 5e bijeenkomst dit jaar. Die heeft plaats op donderdag 26 september 2013 in Buitenplaats Vaeshartelt.

Onze spreker en gast is Judith Verweij. Zij verzorgt een presentatie over het thema ‘Resultaatgericht netwerken: effectief en efficiënt zakendoen’. Zij start met de vraag: Waarom netwerkt u eigenlijk?

Deze vraag wordt veelal als volgt beantwoord: “Om mijn netwerk uit te breiden”. En dat klinkt natuurlijk logisch. Maar na de vraag “Waarom wil u uw netwerk uitbreiden?” wordt het meestal stil of is het antwoord van een hoog abstractie niveau. Dat is toch vreemd. Als u uw kostbare tijd en geld steekt in een bepaalde activiteit, zou je verwachten dat u dan ook een concreet doel en gewenst resultaat kunt benoemen. Helaas gaat het hier nog veel te vaak mis.

Judith Verweij is aan de Hogeschool Utrecht afgestudeerd op interactieve marketing. Na eerst actief te zijn geweest als marketeer bij verschillende ICT bedrijven, heeft zij de overstap gemaakt naar de advieswereld.

Haar passie is ondernemers te ondersteunen bij het verhogen van de brutowinst. Als eerste met haar eigen bureau InterFusion Marketing Consultancy, door het ondersteunen bij het optimaliseren van de marktbenadering. Daarnaast als gastdocent bij o.a. de Universiteit van Maastricht en de Hoge Hotelschool, waar zij inmiddels vele (startende) ondernemers succesvol heeft begeleid. En last but not least, met haar netwerkorganisatie Heritage Business Lounge gericht op ondernemers effectiever en efficiënter zaken te laten doen. Hiervoor worden onder andere regionale resultaatgerichte (net)werksessies in Limburg, Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland georganiseerd. Het mes snijdt dan aan twee kanten. Enerzijds meer omzet, anderzijds minder kosten.

Judith Verweij, gespecialiseerd in Interactieve marketing en effectief netwerken, zal tijdens de presentatie tips en handvatten geven hoe u effectiever kunt netwerken.

Wilt u ook deelnemen aan deze bijeenkomst? Bezoek dan de website van Stichting Nevermind: www.nmmaastricht.nl. Daar kunt u zich online aanmelden en  registeren voor de ontvangst van de uitnodigingen en nieuwsbrieven.