Disclaimer

Dit is mijn persoonlijke blog en de artikelen die ik plaats zijn door mij geschreven. Mocht ik in een enkel geval iets van iemand anders publiceren dan zal ik dat nadrukkelijk vermelden.

De informatie in mijn artikelen is puur informeel en dient in beginsel geen formele en/of commerciële belangen. Ook sta ik op geen enkele wijze in voor de nauwkeurigheid, juistheid, volledigheid, actualiteit, toepasbaarheid en geldigheid van enig artikel. Dit geldt nog nadrukkelijker voor eventuele links naar andere sites.

Op voorhand wil ik me bij deze bovendien verontschuldigen voor het geval ik iemand met een uitspraak of een artikel beledig of kwets. Dit is doorgaans niet mijn bedoeling en ik streef er naar dit zo veel mogelijk te voorkomen. Mocht ik over de schreef gaan, dan zal ik op verzoek altijd overwegen het betreffende artikel aan te passen of de uitspraak te corrigeren. Stuur hiervoor een email aan pierre@vanmouche.eu of reageer op het betreffende artikel als dat nog voor reacties open staat.

Elke reactie wordt vóór publicatie beoordeeld. Reclame, spam of ander niet-ter-zake doende berichten worden meestal al automatisch verwijderd nog voordat de reactie wordt gemodereerd. En voor wat moderatie betreft geldt in beginsel dat alleen grove en ongepaste reacties worden afgewezen en niet gepubliceerd.