Kick-off Noble Manhattan Maastricht

Noble Manhattan

Na een heel prettige kennismaking met Trixi op 27 december afgelopen jaar, vond vandaag de kick-off plaats. Eerst was het een rondje kennismaken want Chantal en Nicole had ik nog niet eerder ontmoet. Twee jonge dames die net zo als wij op zoek zijn naar een grote uitdaging. De uitdaging om Noble Manhattan Maastricht neer te zetten.

We gaan maandelijks – nouja, waarschijnlijk wordt dat 10 x per jaar – een bijeenkomst organiseren. We zoeken nog een leuke locatie maar hebben al wat mooie ideeën. Om 19:00 uur willen we beginnen met een spreker die ons gedurende zo’n 40 tot 45 minuten ‘opwarmt’ met een actueel en boeiend thema. Daarna komen er break-out sessie, is er een mogelijkheid voor  coach-the-coach afspraak en kan gebruik worden gemaakt van een Mastermind meeting. Die laatste is natuurlijk reuze uitdagend want hier wordt de mogelijkheid geboden om een aantal professionals om je heen te verzamelen die met jou meedenken over een probleem of een uitdaging waarmee je je op dít moment ziet geconfronteerd. Natuurlijk in alle vertrouwelijkheid!
En aan het eind van de avond is er nog gelegenheid om te netwerken.

We gaan ook nog een naam bedenken, maar dat blijkt niet zó gemakkelijk te zijn. De ideeën schieten alle kanten op, maar dat is ook een teken van enthousiasme.

Oja, en we hebben ook de rechtsvorm vastgesteld: het wordt een Stichting zonder winstoogmerk.