Dental Messe in Köln (D)

IDS-2

Vandaag heb ik met Michel Steins (PromiQ) de Dental Messe in Keulen bezocht. Interessante nieuwe contacten gelegd en mooie afspraken gemaakt met een aantal relaties.

IDS-1

Om 08:00 uur zijn we vertrokken en we verwachtten toch zeker om 10:00 uur aanwezig te zijn. En dan hebben we een half uurtje file meegerekend. Maar het werd toch iets anders: sneeuw, file, file en nog eens file, vies weer, … We arriveerden uiteindelijk kort voor 12:00 uur. Maar het was de moeite waard.

We hebben met veel bekende en minder bekende partijen gesproken. Miele, Melag, Dental Bauwer, onze relatie uit Pakistan, … Maar vooral hebben we nieuwe contacten opgedaan waarbij enkele veel belovende distributeurs in Duitsland. Zij kunnen interessante verkopers van het PromiQ instrumenten houder systeem worden alsook van een aantal nieuwe producten die op dit moment vol in ontwikkeling zijn. Veelbelovend !

Tegen 19:00 uur zijn we weer vertrokken. Pijn aan de voeten, moe, maar nog niet alles gezien. Het was teveel voor één dag. En helaas waren om die tijd al heel wat exposanten aan het opruimen – dat verbaasde ons wel, want de sluitingstijd was eigenlijk 22:00 uur.

De terugweg ging beter, hoewel het wel verraderlijk glad was. Maar gelukkig hebben we geen ongelukken meegemaakt, zelfs niet gezien. Het verkeer was rustig – iedereen hield rekening met de glasheid. En zo kwam het dat we om 21:30 uur in een restaurantje in Sittard lekker aan het eten waren en nog even terugkeken naar een succesvolle Dental Messe.

Over twee jaar gaan we zeker weer.