Everhost: respect voor vertrekkende klant !

everhost

Na een goede dienstverlening en als tevreden klant ben ik van Everhost overgestapt naar een grotere hosting provider. Everhost bedankt mij als vertrekkende klant – zo laat je zien dat je je klant respecteert!

Een aantal jaren geleden was ik klant van ABN AMRO. Toen ik naar een andere hypotheekbank wilde vertrekken vanwege de betere condities ondervond ik alleen nog maar tegenwerking: slechte ondersteuning, voortdurend niet nakomen van afspraken en het domweg niet reageren op informatieverzoeken. Er gingen grofweg 5 maanden verloren en het heeft me  ruim € 1000 gekost omdat de rente in de tussentijd alweer waren veranderd. Geen verontschuldigingen, geen gesprek, geen bedankt voor het vertrouwen in de afgelopen jaren, … niets.

Bij Everhost, een internet hosting provider in Groningen is een voorbeeld van hoe het ook anders kan. De dienstverlening was altijd goed geweest en eigenlijk zelfs boven mijn verwachtingen. Op enig moment noodzaakten mijn eigen klanten de overstap naar een ander platform en was ik gedwongen te verhuizen naar een andere provider. Ik bedankte Everhost en kreeg alle medewerking. En toen alles was geregeld kreeg ik onderstaande email. Zo kan het ook – en daar kan menig ander bedrijf nog wat van leren!

Beste Pierre,
Graag wilde ik je nog even bedanken voor de aardige woorden. Ik ben blij dat jullie alle tijd tevreden zijn geweest over Everhost. Dat jullie Everhost zijn ‘ontgroeid’ is helemaal niet erg. Uiteraard ben ik altijd dolblij met doorverwezen klanten. Alvast mijn dank!
Ik wens jullie veel succes bij de nieuwe provider.

Met vriendelijke groet,
Ryan Wittering, Eigenaar Everhost Webhosting
Internet: www.everhost.nl, E-mail: info@everhost.nl