Felicitaties voor NM Eindhoven

SBO NMEindhoven
Zes maanden geleden heeft het eerste symposium van NM Maastricht plaats gevonden. Op dinsdag 24 september 2013 start NM Eindhoven volgens hetzelfde concept. Wij feliciteren NM Eindhoven en wensen ze heel veel succes!

NM Eindhoven is opgezet naar analogie van NM Maastricht. Het leadership team bestaat uit Danny Touw, Guido van de Brink, Oesha von Höfen, Ruby de Jong en Tijmen Touw.

Spreker voor de eerste bijeenkomst is Xandra Haas van Xafier HRM in Landgraaf. Zij spreekt over haar missie: “het versterken van het vermogen van de mensen in een organisatie om duurzaam en succesvol te ondernemen. Met de werkervaring in crisissituaties in Afrika, langdurige HRM- en levenservaring verbind ik mensen met hun talenten, en de diversiteit van talenten met elkaar (teams) om deze weer te verbinden met de strategie van de organisatie. De praktijk heeft aangetoond dat dit zowel materiële als immateriële waarden oplevert. Hierbij gebruik ik een gezonde dosis lef, creativiteit en organisatiesensitiviteit. Doelen worden concreet gemaakt in hapklare brokken en met rust en daadkracht gerealiseerd. Met respect wordt de gevoelige snaar geraakt, waardoor mensen zelf in beweging komen naar persoonlijk ondernemerschap.”

De bijeenkomst van NM Eindhoven heeft plaats in Stichting Bezinnings- en Ontmoetingscentrum St. Joseph in Eindhoven, start om 18;30 uur en eindigt omstreeks 22:00 uur. De routebeschrijving staat op www.sintjoseph-eindhoven.nl en er wordt een bijdrage gevraagd van € 15,00 per deelnemer voor koffie, thee, water, koekje en fingerfood. Betaling vindt a contact plaats voor aanvang van de bijeenkomst.

Aanmelden kan tot/met 22 september door een email te sturen aan dannytouw@nmeindhoven.nl. Vermeld of je coach bent en aan welke sessie je wilt deelnemen:

  • als niet-coach gecoached worden
  • als coach coachen
  • master mind group
  • coaching study group
  • peer-to-peer coaching: coach die andere coaches coacht
  • peer-to-peer coaching: coach die door andere coach wordt gecoached