ParkCity Live, openluchtfestival in Heerlen

In 2009 werden de eerste plannen aan de gemeente Heerlen gepresenteerd voor de organisatie van een belevingsfestival. Het tweedaagse festival zou plaats vinden in het Park Bekkerveld in Heerlen op enkele minuten loopafstand van het centrum. En in 2010 was ParkCity Live één van de meest spraakmakende nieuwkomers op festivalgebied.

De eerste twee edities van het festival waren bijzonder succesvol, met veel positieve reacties van bezoekers, omwonenden en gemeente, en goede kritieken in de media. Financieel zag het echter heel was minder positief uit en in 2012 waren er onvoldoende financiële middelen om het festival doorgang te laten vinden. Sinds de overdracht aan Stichting ParkCity Live, is het festival echter weer een daverend succes. Wil je een entreekaartje bemachtigen, dan zul je al snel vaststellen dat dat niet zo eenvoudig is. Zo waren dit jaar alle kaartjes (alweer) binnen 40 minuten uitverkocht.

In 2019 sponsort TIAG ParkCity Live en jullie vinden ons (Daniëlle, Elly, Jacques en Pierre) zaterdag op het relatiedek, waar we gaan genieten van Within Temptation, Ilse Delange, De Dijk, Di-Rect, Rischer-Z en Boef.