Waar loop jij warm voor?

funny_quotes_about_stresslet_the_stress_begin_irony_design_fun_shop_humorous_u0026amp_funny_t_330x200.jpg-f47f415d132f5153823b71199c031806

Nog even genieten van het warme weer en dan weer aan de slag …

  • Vanuit TIAG mijn eigen bedrijf, ben ik zo’n 30 uur per week werkzaam voor een opdrachtgever; 20 uur in Leiden en de rest thuis in mijn kantoor. Iets minder dan 10 uur per week zit ik in de auto; dat valt mee, want in de vakantietijd is het niet zo druk op de weg.
  • Michel, een goede vriend is met zijn gezin drie weken op vakantie in de States. In de tussentijd neem ik zijn functie binnen zijn bedrijf  PromiQ waar: ik neem de telefoon op, beantwoord zijn mails, zorg voor een stuk inkoop én verkoop en organiseer de dagelijkse werkzaamheden van zijn medewerkers – eigenlijk ben daar nu ook ééntje van.
  • Als scriptiebegeleider van Notenboom Hogeschool sta ik een zestal aspirant bachelors ter zijde. En in de zomerperiode gaat dat natuurlijk gewoon door.
  • Voor mijn promotieonderzoek loopt op dit moment een online questionnaire waarvoor maar liefst 448 medewerkers van Welten zijn uitgenodigd – en de response overtreft mijn verwachtingen.
  • Het Resourcehuis, een initiatief van Marc Servaes rondom freelancer en ZZP, overweegt GRIP, het portal van bStaffed weer in de lucht te brengen. Samen met Roland Leurs, de ontwikkelaar, onderzoeken we de mogelijkheden om het portal nieuw leven in te blazen.
  • Als voorzitter van Watervrienden Geleen heb ik dan weliswaar vakantie. Maar Michel en ik hebben toegezegd een nieuwe website te ontwikkelen – en die willen we klaar hebben wanneer het nieuwe zwemseizoen begint. De eerste stappen zijn gezet, maar het grote werk moet nog komen.
  • Alleen mijn inspanningen rondom Stichting Nevermind staan op een laag pitje. De administratie is bijgewerkt, alle rekeningen betaald en zelfs de BTW-aangifte heeft plaats gevonden. Het eerstvolgende symposium staat gepland voor woensdag 25 september en dat is al helemaal georganiseerd. Even rust …

Vakantie?
Straks, misschien in de eerste twee weken van augustus, …